Over mij

Hoi, ik ben Maurice de Jong. Sinds 2009 trotse eigenaar van MDJ Media. Met dit bedrijf spreek ik graag de voice-over in voor jouw audio of videoproject.

Hoe is dit begonnen?

Al van kinds af aan was ik helemaal gek van het medium radio. In het begin van de jaren 80 zaten er talloze etherpiraten in onze woonplaats. Samen met mijn vader heb ik ze allemaal bezocht.

Eind jaren 80 namen de lokale radiostations hun intrede en ik kon niet wachten om daar aan de slag te gaan.

In 1992 was ik oud genoeg en was het eindelijk zover. Ik mocht beginnen bij de lokale omroep van Wouw, net onder de rook van Roosendaal. Later volgde nog de lokale omroepen van Steenbergen, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tholen en Zundert.

Voice-over voor commercials, voice-over voor e-learning, voice-over voor bedrijfsfilm, voice-over voor animatie, voice-over voor telefoonmenu
Voice-over diensten

Zelfs over de grens in België heb ik me nog uitgeleefd bij ArtaFM in Zandvliet en Suc6FM in Essen.

En als je bij de radio zit, dan mag je weleens wat inspreken. Of voor een collega DJ, of voor een reclamespotje. Zelfs voor andere radiostations. Zelfs in mijn radiopauze, vanwege de komst van de kinderen, bleven de aanvragen komen om dingen in te spreken. 

Daarom heb ik in 2009 de stap gewaagd om me in te schrijven bij de kamer van koophandel. Sindsdien al een trouwe schare aan opdrachtgevers opgebouwd.

Van instores van branches in leisure, tot bedrijfsvideo’s en animaties van diverse bedrijven. Maar ook response systemen, de zgn. telefoonmenu’s behoren tot mijn inspreekwerk.

Wie weet kan ik ook iets voor jou betekenen!

Kijk voor alle mogelijkheden bij mijn diensten.

Óók uw stem is belangrijk

Heeft u een vraag of suggestie? Of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over mijn diensten? Neem dan nu snel contact met mij op via onderstaand contactformulier.